Westwing Apps

flaga-czech2.png

Vybavte si svůj domov na cestách - nyní ještě rychleji a pohodlněji s naší aplikací Westwing!

Každý den objevujte nové výprodeje ve Westwing Club - Sales nebo si prohlédněte naši širokou nabídku v aplikaci Westwing Shop, kterou si můžete snadno a zdarma stáhnout z App Store nebo Google Play.

Nakupujte nábytek, dekorace, osvětlení a mnoho dalšího pomocí naší aplikace Westwing.
Ať už hledáte jakoukoli kategorii, najdete u nás obrovský výběr produktů a špičkových značek. Objevte také naše nejnovější funkce, jako je “Augmented Reality” (AR), s níž si můžete virtuálně vyzkoušet požadovaný výrobek přímo u vás doma. Naše aplikace Westwing Vám nabízí téměř reálný, interaktivní zážitek z nakupování.

Pouze s naší aplikací už nikdy nezmeškáte žádnou aktualizaci: aktivujte si push oznámení a buďte okamžitě informováni o nových produktech, prodejích, trendech a stavu své objednávky.

Nakupujte kdykoli a kdekoli - s naší aplikací Westwing! Kompatibilní se systémy Android, iPhone a iPad. Stáhněte si ji a začněte nakupovat.

Užijte si příští nákupy!

Ak si chcete aplikáciu stiahnuť, prejdite do obchodu App Store alebo Google Play!

 

slovakia_flag.jpg

Zariaďte si svoj domov na cestách - teraz ešte rýchlejšie a pohodlnejšie s našou aplikáciou Westwing!

Objavte každý deň nové výpredaje na Westwing Club - Sales alebo si prezrite náš široký výber v aplikácii Westwing Shop, ktorú si môžete jednoducho a bezplatne stiahnuť z App Store alebo Google Play.

Nakupujte nábytok, dekorácie, osvetlenie a ďalšie produkty pomocou aplikácie Westwing.
Nech už hľadáte akúkoľvek kategóriu, nájdete tu obrovský výber produktov a špičkových značiek. Objavte aj naše najnovšie funkcie, ako je “Augmented Reality” (AR), ktorá vám umožní virtuálne si vyskúšať požadovaný produkt priamo u vás doma. Naša aplikácia Westwing vám ponúka takmer reálny, interaktívny zážitok z nakupovania.

Len s našou aplikáciou už nikdy nezmeškáte žiadnu aktualizáciu: aktivujte si push notifikácie a budete okamžite informovaní o nových produktoch, predaji, trendoch a stave vašej objednávky.

Nakupujte kedykoľvek a kdekoľvek - s našou aplikáciou Westwing! Kompatibilný so systémami Android, iPhone a iPad. Stiahnite si ju a začnite nakupovať.

Užite si ďalšie nakupovanie!

Ak si chcete aplikáciu stiahnuť, prejdite do obchodu App Store alebo Google Play!