Jak mohu vrátit dodané zboží? / Ako môžem vrátiť dodaný tovar?

flaga-czech2.png

Objednané zboží můžete vrátit po přihlášení na účet Westwing v záložce „Moje objednávky”, vyberte danou objednávku a pak „Vrátit nákup” (funkce umožňuje vrátit celou objednávku nebo označit produkt, který chcete vrátit).

Pokud chcete zboží vrátit, můžete také poslat e-mailovou zprávu na adresu pomoc@westwing.cz. V obsahu zprávy uveďte název vraceného zboží, číslo objednávky a důvod vrácení. Naši konzultanti Vám poskytnou nezbytné informace potřebné k objednání kurýra, který zásilku vyzvedne a doručí ji do našeho skladu na náklady společnosti Westwing.

 

slovakia_flag.jpg

Objednávku môžete vrátiť tak, že sa prihlásite do svojho účtu Westwing v záložke "Moje objednávky", vyberiete objednávku a potom "Vrátiť nákup" (táto funkcia vám umožní vrátiť celú objednávku alebo označiť výrobok, ktorý chcete vrátiť).

Ak chcete vrátiť tovar, môžete poslať e-mailovú správu na adresu pomoc@westwing.sk. V obsahu správy uveďte názov vráteného tovaru, číslo objednávky a dôvod vrátenia. Naši konzultanti Vám poskytnú potrebné informácie na objednanie kuriéra, ktorý zásielku vyzdvihne a doručí do nášho skladu na náklady spoločnosti Westwing.